newsletter
select language
SHOPPING
CART
 
Σύνδεση
αρχική   κοσμήματα   συμβουλές   Όροι Συναλλαγών-τρόποι πληρωμής   επικοινωνία     $   £
Χρηση
Το www.jt-shop.com.gr (www.theodorajewellery.com) είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ελληνικής εταιρείας «Theodora’s Jewellery», που έχει την έδρα του στη διεύθυνση Κοτζιαδών 27, Πειραιά, στην Ελλάδα.
Συμβουλεύουμε εσάς όπως και όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας μας www.jt-shop.com.gr (www.theodorajewellery.com) να διαβάσετε προσεκτικά και να κατανοήσετε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας που βρίσκεται στην διεύθυνση www.jt-shop.com.gr (www.theodorajewellery.com)) , πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.jt-shop.com.gr (www.theodorajewellery.com) συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς

1. Αγορά Προϊόντων
  1. Τα προιόντα που περιέχονται στο www.jt-shop.com.gr (www.theodorajewellery.com) είναι όλα χειροποίητα,ελληνικής κατασκευής και παράγονται κατόπιν παραγγελίας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το κάθε κόσμημα αναφέρονται λεπτομερώς σε κάρτες γνησιότητας οι οποίες συνοδεύουν τα κοσμήματά μας.
  2. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, τα προϊόντα μας χωρίζονται σε κατηγορίες και υποκατηγορίες οι οποίες εμφανίζονται ως επιλογές στο αριστερό μέρος της οθόνης σας.
  3. Επιπρόσθετα, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Αναζήτηση» και με λέξη κλειδί ή περιγραφή, να οδηγηθείτε απ' ευθείας σε αυτό που ψάχνετε.
  4. Η THEODORA’S JEWELLERY κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος ή παρατηρήσετε κάτι το ασυνήθιστο (π.χ. στην τιμή ή τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα «Επικοινωνία».

2. Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
  1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να διακόψετε αυτόματα την παραγγελία σας.
  2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μέσα σε τριάντα(30) ημερολογιακές μέρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα «Επικοινωνία» της παρούσας ιστοσελίδας και η παραγγελία σας θα ακυρωθεί από εμάς.

3.Υπαναχώρηση
 Μετά την παραλάβη του προϊόντος, ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης υπό τους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπουν οι διατάξεις  περί προστασίας του καταναλωτή, ήτοι δεκατέσσερις(14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση (Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη).Στην περίπτωση αυτή,  υποχρεούμαστε να επιστρέψουμε τα καταβληθέντα από τον πελάτη ποσά εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία υπαναχώρησης του.

4. Αποστολή Παραγγελίας
Οι αποστολές εσωτερικού πραγματοποιούνται μέσω Γενικής Ταχυδρομικής. Στις αποστολές εξωτερικού, ο πελάτης έχει δυνατότητα επιλογής για την αποστολή της παραγγελίας του μεταξύ της UPS (ταχύτερη παράδοση) και των ΕΛΤΑ. Ολα τα προιόντα είναι ασφαλισμένα κατά την μεταφορά τους για περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής.Σε αυτήν την περίπτωση αποστέλλεται στον πελάτη με δικά μας έξοδα νέο ίδιο προιόν με αυτό της παραγγελίας του,αφού ειδοποιηθεί με μήνυμα για την περίπτωση αυτή.

5. Καθυστέρηση παραγγελίας
Υπάρχει το ενδεχόμενο η παραγγελία σας να καθυστερήσει για κάποιον από τους εξής λόγους:
  1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.
  2. Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο.
  3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
  4. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

6.Χρόνος Παράδοσης

Επειδή τα κοσμήματά μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται ειδικά για τον κάθε πελάτη, οι παραδόσεις γίνονται σε χρονικό διάστημα 5 έως 20 ημερών από τη λήψη της παραγγελίας. Αν για λόγους ανωτέρας βίας(π.χ καιρικές συνθήκες, απεργίες, κ.α) υπάρξει καθυστέρηση, ουδεμία ευθύνη φέρουμε και θα υπάρξει ενημέρωση μέσω μηνύματος για τον ακριβή χρόνο παραλαβής. Εξαίρεση αποτελεί ο μήνας Αύγουστος. Οι παραγγελίες του Αυγούστου θα παραδίδονται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
THEODORA’S JEWELLERY
ALL RIGHTS RESERVED
Βοήθεια | Χρήση | Έξοδα Αποστολής Αντικαταβολή   
Acceptance Mark
'Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποιητικό ποιότητας και γνησιότητας'
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Skroutz.gr Partner