newsletter
select language
SHOPPING
CART
 
Σύνδεση
αρχική   κοσμήματα   συμβουλές   Όροι Συναλλαγών-τρόποι πληρωμής   επικοινωνία     $   £
Χρηση
Το www.jt-shop.com.gr (www.theodorajewellery.com) είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ελληνικής εταιρείας «Theodora’s Jewellery», που έχει την έδρα του στη διεύθυνση Κοτζιαδών 27, Πειραιά, στην Ελλάδα.
Συμβουλεύουμε εσάς όπως και όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας μας www.jt-shop.com.gr (www.theodorajewellery.com) να διαβάσετε προσεκτικά και να κατανοήσετε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας που βρίσκεται στην διεύθυνση www.jt-shop.com.gr (www.theodorajewellery.com)) , πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.jt-shop.com.gr (www.theodorajewellery.com) συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς

1. Αγορά Προϊόντων
  1. Τα προιόντα που περιέχονται στο www.jt-shop.com.gr (www.theodorajewellery.com) είναι όλα χειροποίητα,ελληνικής κατασκευής και παράγονται κατόπιν παραγγελίας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το κάθε κόσμημα αναφέρονται λεπτομερώς σε κάρτες γνησιότητας οι οποίες συνοδεύουν τα κοσμήματά μας.
  2. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, τα προϊόντα μας χωρίζονται σε κατηγορίες και υποκατηγορίες οι οποίες εμφανίζονται ως επιλογές στο αριστερό μέρος της οθόνης σας.
  3. Επιπρόσθετα, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Αναζήτηση» και με λέξη κλειδί ή περιγραφή, να οδηγηθείτε απ' ευθείας σε αυτό που ψάχνετε.
  4. Η THEODORA’S JEWELLERY κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος ή παρατηρήσετε κάτι το ασυνήθιστο (π.χ. στην τιμή ή τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα «Επικοινωνία».

2. Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
  1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να διακόψετε αυτόματα την παραγγελία σας.
  2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μέσα σε τριάντα(30) ημερολογιακές μέρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα «Επικοινωνία» της παρούσας ιστοσελίδας και η παραγγελία σας θα ακυρωθεί από εμάς.

3.Υπαναχώρηση
Μετά την παραλάβη του προϊόντος, ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης υπό τους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπουν οι διατάξεις περί προστασίας του καταναλωτή, ήτοι δεκατέσσερις(14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση (Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη).

Στην περίπτωση αυτή, υποχρεούμαστε να επιστρέψουμε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία υπαναχώρησης του τα καταβληθέντα από τον πελάτη ποσά, την αξία δηλαδή του προϊόντος, καθώς και τα αρχικά έξοδα αποστολής (όχι όμως τυχόν επιπλέον έξοδα αν ο πελάτης είχε επιλέξει ακριβότερο τρόπο αποστολής, π.χ. εξπρές, από τον κανονικό).
Στην περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν, επίσης σε άριστη κατάσταση αυτού και των εντύπων που τυχόν το συνοδεύουν.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης:
Δεν χωρεί υπαναχώρηση και η επιστροφή δεν επιτρέπεται:
1) Για ειδικές παραγγελίες (προσωπικό κόσμημα που κατασκευάστηκε σύμφωνα με προδιαγραφές του πελάτη ή σαφώς εξατομικευμένο, κατόπιν συμφωνίας - παραγγελίας).
2) Όπου τα προϊόντα έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη.
3) Για φθορές που έχουν προκληθεί κατά το άνοιγμα του προϊόντος ή λόγω κακής χρήσης του προϊόντος , για τις οποίες η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

4. Αποστολή Παραγγελίας
Οι αποστολές εσωτερικού πραγματοποιούνται μέσω Γενικής Ταχυδρομικής. Στις αποστολές εξωτερικού, ο πελάτης έχει δυνατότητα επιλογής για την αποστολή της παραγγελίας του μεταξύ της UPS (ταχύτερη παράδοση) και των ΕΛΤΑ. Ολα τα προιόντα είναι ασφαλισμένα κατά την μεταφορά τους για περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής.Σε αυτήν την περίπτωση αποστέλλεται στον πελάτη με δικά μας έξοδα νέο ίδιο προιόν με αυτό της παραγγελίας του,αφού ειδοποιηθεί με μήνυμα για την περίπτωση αυτή.

5. Καθυστέρηση παραγγελίας
Υπάρχει το ενδεχόμενο η παραγγελία σας να καθυστερήσει για κάποιον από τους εξής λόγους:
  1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας.
  2. Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο.
  3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
  4. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

6.Χρόνος Παράδοσης

Επειδή τα κοσμήματά μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται ειδικά για τον κάθε πελάτη, οι παραδόσεις γίνονται σε χρονικό διάστημα 5 έως 20 ημερών από τη λήψη της παραγγελίας. Αν για λόγους ανωτέρας βίας(π.χ καιρικές συνθήκες, απεργίες, κ.α) υπάρξει καθυστέρηση, ουδεμία ευθύνη φέρουμε και θα υπάρξει ενημέρωση μέσω μηνύματος για τον ακριβή χρόνο παραλαβής. Εξαίρεση αποτελεί ο μήνας Αύγουστος. Οι παραγγελίες του Αυγούστου θα παραδίδονται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

7. Ελαττωματικό προϊόν
Το Theodora's Jewellery στην προσπάθεια που κάνει να σας αποστέλλει ποιοτικά προϊόντα σε άριστη κατάσταση συσκευάζει προσεκτικά τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και ελέγχει διεξοδικά το σύνολο της παραγγελίας σας πριν αυτή σας αποσταλεί.

Πάρα ταύτα, εάν λάβετε ένα προϊόν σε ελαττωματική κατάσταση ή το προϊόν που έχετε λάβει δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που έχετε παραγγείλει, πρέπει άμεσα, και σίγουρα εντός 3 ημερών, να μας αποστείλετε ένα email στο info@theodorajewellery.com ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2104513107 περιγράφοντας το πρόβλημα και, εάν είναι δυνατόν, επισυνάπτοντας και μια φωτογραφία του προϊόντος.
Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει το φερόμενο ως λάθος ή ελαττωματικό προϊόν να είναι αφόρετο και να βρίσκεται στην αρχική του άριστη κατάσταση.

Εμείς θα προβούμε άμεσα στην αντικατάστασή του ή στην επιστροφή του αντιτίμου σε τραπεζικό λογαριασμό σας.
Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα βαρύνουν εμάς, εφόσον ο πελάτης μας τα στείλει με το δίκτυο αποστολών που χρησιμοποιεί το κατάστημά μας: FIS courier για αποστολές εντός Αττικής, Γενική Ταχυδρομική για αποστολές εντός Ελλαδας εκτος Αττικής και ΕΛΤΑ courier για χώρες του εξωτερικού.

Στην περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν, επίσης σε άριστη κατάσταση αυτού και των εντύπων που τυχόν το συνοδεύουν.
THEODORA’S JEWELLERY
ALL RIGHTS RESERVED
Βοήθεια | Χρήση | Έξοδα Αποστολής Αντικαταβολή   
Acceptance Mark
'Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποιητικό ποιότητας και γνησιότητας'
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Skroutz.gr Partner